term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:1
current_CAT_ID_HU:1

child cat ID:121
post ID:38972
prefixed:category_1

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Kutatható archívum és kölcsönözhető kiállítások

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kutatható archívum és kölcsönözhető kiállítások

Örömmel értesítjük az Érdeklődőket, hogy Makovecz Imre halálának tizedik évfordulójára számos közérdekű újdonsággal készültünk, melyek az alábbiak:

Kutatható az archívum

Elkészült a Makovecz Házban az archívum kezelésére készített szoftverünk felhasználói felülete.
Az archívum feldolgozottsága és az azt kezelő szoftver végre lehetővé teszi, hogy érdeklődők, kutatók előzetes bejelentkezést követően a Makovecz Házban elmélyedhessenek ennek a páratlanul gazdag életműnek a részleteiben.
Az építészeti tevékenység döntő része digitalizált állapotban rendelkezésre áll. A rajzok, írások, hanganyagok, filmfelvételek, stb. részben feldolgozásra kerültek és a további digitalizálásuk, katalogizálásuk folyamatos.
Kutatáshoz, böngészéshez időpont egyeztetés szükséges az office@makovecz.hu címen, vagy a +36 30 314 4879 telefonszámon.

 

Kölcsönözhető kiállítási anyagok a Makovecz Imre Alapítványtól

Makovecz Imre halálának tizedik évfordulóján sokfelé hírt adtunk arról, hogy kölcsönözhető kiállítási anyagokkal kívánunk segíteni településeknek, városoknak, galériáknak abban, hogy közösségük számára elérhetővé tudják tenni ezt az életművet.
Kiállítási anyagaink 20-25 darab 70 x 100 cm méretű tablóból és különböző méretű makett(ek)ből áll a következő tematikák szerint:
1. Templomok; 2. Családi házak; 3. Közösségi épületek; 4. Tornyok; 5. Angyalok; 6. Atlantiszi rajzok; 7. Az építés szavai (népművészeti szimbólumok kutatása és felhasználása az életmű során); 8. Ami megtörténhetett volna… (meg nem valósult épületek).
A kiállítási anyagok kölcsönzi igényeit és egyéb kérdéseiket az office@makovecz.hu címre, vagy a +36 30 314 4879 telefonszámon várjuk.

Az egyes kiállítási anyagokról készül mintaképeket itt megtekinthetik:

 

 

Visszaugrás a navigációhoz