term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:127
$parentcategory_ID:127

current_CAT_ID:129
current_CAT_ID_HU:129

child cat ID:127
post ID:22551
prefixed:category_129

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

MI-KOR: Műhelybeszélgetések a Makovecz-Házban 2019/2020

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

MI-KOR: Műhelybeszélgetések a Makovecz-Házban 2019/2020

2019 őszétől két új négy alkalmas sorozat tervei állnak készen mindazok számára, akiknek az első négy alkalom meghozta a kedvét, felcsigázta az érdeklődését, avagy szellemét éhesen hagyta. Azoknak is kínáljuk a félévenkénti négy-négy hétvégét, akik most figyelnek fel a lehetőségre, avagy most tudnak csak ténylegesen csatlakozni.

Az alkalmak szerkezete hasonló lesz az előzőekhez: a természetismeret és a társadalomismeret a két alappillér, antropozófiai alapokon. Az őszi négy alkalom az elemekről szól, az életutak meghívott vendégek által rajzolódnak majd elénk. Új elem lesz a résztvevők által kidolgozandó feladatok rendszeressége.

Az őszi alkalmak a következők:

szeptember 20-21., október 11-12., november 15-16., december 6-7.

A helyszín a Makovecz Központ és Archívum 1125 Budapest Városkúti út 2

Az egyes alkalmak pénteken ¾ 5-től szombaton 5 óráig tartanak.

Úgy tapasztaltuk, hogy aki szeretne, az oda is ér. Így a résztvevőktől a teljes programon való aktív és pontos jelenlétet várjuk. A hiányzások mind az egyén, mind a társak, mind az előadók munkája szempontjából erős nehezítést jelentenek, ezért kérjük, elmaradási szándékát jelezze, s az elhangzottakról utólag tájékozódjon.

Mind a régi, mind az új érdeklődőktől a részvétel szándékát kérjük jelezni, ezt szeptember 10-ig várjuk az office@makovecz.hucímre. A pontos programot és a részletesebb tudnivalókat számukra küldjük el.

2019. augusztus 20.

G. Ekler Ágnes, Herczeg Ágnes, Makovecz Anna

A rendezvényeinkre a belépés ingyenes, de a ház befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Regisztrációkat az office@makovecz.hu e-mail címre vagy a 06 30 314 4879 telefonszámon várjuk. Regisztráció nélkül a belépés a fennmaradó helyek függvényében lehetséges.

Visszaugrás a navigációhoz