term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:127
$parentcategory_ID:127

current_CAT_ID:129
current_CAT_ID_HU:129

child cat ID:127
post ID:23033
prefixed:category_129

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

KÖZEL-JÖVŐ: Szabadiskola?

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

KÖZEL-JÖVŐ: Szabadiskola?

A középiskolások számára a Waldorf-pedagógia akkor adhat tápláló tartalmakat, ha az őket nevelők, vagyis a szülők és tanáraik tisztában vannak a nevelésművészet mivoltával. A világhelyzet egyértelműen rámutat a Waldorf-pedagógia mulasztásaira, valamint jelentőségére is. A fiatalok hordalékmentes iskolázása kell életre keltse a közeljövőt: iskolásdi helyett élő gondolati, megfigyelési és művészi iskolázás által bontakozhatnak ki szellemi adományaik és akaratuk. Szellemtudományos ember-és világkép nélküli felnőttek ebben nem tudják őket segíteni.

A 2021. októberében induló KÖZEL-JÖVŐ SZABADISKOLA keretében elhangzó előadásokat és az azokat követő beszélgetéseket, melyeket a három közreműködő (Krivácsy Zoltán, G. Ekler Ágnes és Makovecz Anna) alkalmanként felváltva tart, minden érdeklődő számára nyitottá tesszük.

Első alkalommal G. Ekler Ágnes előadását hallhatják:

SZABADISKOLA?

Helyszín:
Szombathely, Dózsa György út 11., tetőtér

Időpont:
2021. október 22. péntek, 17.30-20.00

REGISZTRÁCIÓ:
A szervezés érdekében részvételi szándékukat megköszönjük, ha előre jelzik az office@makovecz.hu e-mail címen

Esemény linkje a Facebook-on

A rendezvényeinkre a belépés ingyenes, de a ház befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Regisztrációkat az office@makovecz.hu e-mail címre vagy a 06 30 314 4879 telefonszámon várjuk. Regisztráció nélkül a belépés a fennmaradó helyek függvényében lehetséges.

Visszaugrás a navigációhoz