term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:127
$parentcategory_ID:127

current_CAT_ID:129
current_CAT_ID_HU:129

child cat ID:127
post ID:23064
prefixed:category_129

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Folytatjuk rajzos estéinket

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Folytatjuk rajzos estéinket

Rajzolás-festés-agyagozás-beszélgetés építészeknek

Makovecz Anna képzőművésszel – Makovecz Imre házai kapcsán

Makovecz Imre házai olyanok, mintha maguk is élőlények volnának. Ő maga is úgy beszélt a Házról, a ház princípiumáról, mint élőlényről, aminek arca, szemöldöke, fara van.
Közelebb kerülünk-e az élőlényiséghez a megfigyelésen keresztül? A tiszta megfigyelésen alapuló rajzolás, festés, formázás, az elmélyült figyelem közelebb visz-e a megértéshez? Mi az a megismerő rajzolás? El tudunk-e rugaszkodni intellektuális prekoncepcióinktól?
A Makovecz Központ és Archívum folytatja az ősszel elkezdett kurzust építész hallgatóknak, építészeknek vagy építészet iránt érdeklődőknek, akik szeretnék megérteni Makovecz Imre házait saját megfigyeléseiken és erőfeszítéseiken keresztül, rajzolva, agyagba formázva és beszélgetve.
A következő négy alkalom a tavaszi hónapokban a hónapok utolsó szerdáin 17.00-20.00 óra között kerülnek megtartásra a Makovecz Központ és Archívumban: 1125 Budapest, Városkúti út 2.

Az első alkalom: 2022. január 26., 17:00 óra.

Szeretettel várunk mindenkit: a megjelenőket, a kitartókat, a kóborlókat és az új érdeklődőket.
Az alkalmak ingyenesek, az alapítvány biztosítja az anyagszükségleteket.

Jelentkezni az office@makovecz.hu címen, vagy a +36 30 314 48 79 telefonszámon lehet.

A rendezvényeinkre a belépés ingyenes, de a ház befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Regisztrációkat az office@makovecz.hu e-mail címre vagy a 06 30 314 4879 telefonszámon várjuk. Regisztráció nélkül a belépés a fennmaradó helyek függvényében lehetséges.

Visszaugrás a navigációhoz