term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:127
$parentcategory_ID:127

current_CAT_ID:129
current_CAT_ID_HU:129

child cat ID:127
post ID:22948
prefixed:category_129

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Ég és föld között III. – Herczeg Ágnes – ELMARAD

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ég és föld között III. – Herczeg Ágnes – ELMARAD

Kedves Érdeklődők!

A pandémia okozta bizonytalanságok miatt a mai előadás ELMARAD. A lehetőségekhez mérten decemberben kerül megrendezésre.

Megértésüket köszönjük!

—–

“Apám fél mondatai erős hangulatként maradtak meg bennem, és formálták az életemet. Mondatok, amik a csillagos égről szóltak, egy tájról, egy fáról, vagy arról, hogy ő hogyan evett gyerekkorában aludttejet friss kenyérrel…

Ezek az emlékek inspiráltak arra, hogy olyan embereket hívjak a Makovecz Házba, akik jó eséllyel ugyanerről a világról fognak nekünk beszélni.” / Makovecz Anna /

Makovecz Imre számára ez evidencia volt, amiben az ember, mint összekötő kapocs létezik. Ez a tudat, hogy élő kapcsolatunk van az Éggel egmutatkozik épületeiben és írásaiban is. Ezt a világlátást tartjuk ébren ennek a sorozatnak az erejével.

A tavaszi alkalmak pótlásaként kerül megrendezésre:
Herczeg Ágnes tájépítész – Nagyasszonyok kertjei

Esemény linkje a Facebook-on

A rendezvényeinkre a belépés ingyenes, de a ház befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Regisztrációkat az office@makovecz.hu e-mail címre vagy a 06 30 314 4879 telefonszámon várjuk. Regisztráció nélkül a belépés a fennmaradó helyek függvényében lehetséges.

Visszaugrás a navigációhoz