term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:127
$parentcategory_ID:127

current_CAT_ID:129
current_CAT_ID_HU:129

child cat ID:127
post ID:22877
prefixed:category_129

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Ég és Föld között III – 4. – ELMARAD

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ég és Föld között III – 4. – ELMARAD

Előadássorozat a Makovecz Központ és Archívumban

“Apám fél mondatai erős hangulatként maradtak meg bennem, és formálták az életemet. Mondatok, amik a csillagos égről szóltak, egy tájról, egy fáról, vagy arról, hogy ő hogyan evett gyerekkorában aludttejet friss kenyérrel…
Ezek az emlékek inspiráltak arra, hogy olyan embereket hívjak a Makovecz Házba, akik jó eséllyel ugyanerről a világról fognak nekünk beszélni.” / Makovecz Anna /

Az előadássorozatban immár harmadik alkalommal a kozmoszból közeledünk a kiskert felé érintve a tájat,az embert és e kettő együttesét.
Makovecz Imre számára ez evidencia volt, amiben az ember, mint összekötő kapocs létezik. Ez a tudat, hogy élő kapcsolatunk van az Éggel megmutatkozik épületeiben és írásaiban is. Ezt a világlátást tartjuk ébren ennek a sorozatnak az erejével.

Sorozatunk negyedik vendége:
Ambrus Lajos gyümölcsész, író: Gyümölcsöző sokféleség

 width=

Esemény linkje a Facebook-on

A rendezvényeinkre a belépés ingyenes, de a ház befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Regisztrációkat az office@makovecz.hu e-mail címre vagy a 06 30 314 4879 telefonszámon várjuk. Regisztráció nélkül a belépés a fennmaradó helyek függvényében lehetséges.

Visszaugrás a navigációhoz