Makovecz Könyvek és Tárgyak

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Rólunk

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Makovecz Könyvek és Tárgyak

Rólunk

A Makovecz Imre Alapítvány feladata, hogy gyűjtse, megőrizze, fenntartsa, rendszerezze Makovecz Imre építészeti, képzőművészeti és írói munkásságát, megóvja szellemiségét. Ugyanígy feladata, hogy az életmű eljusson a legszélesebb nyilvánossághoz, például könyvek, kiadványok formájában. A kiadványokat Alapítványunk az ismert terjesztőkön kívül saját felületén is értékesíti.

A webáruház üzemeltetője a Makovecz Imre Alapítvány. Az itt található kiadványok mindegyike személyesen is megvásárolható a Makovecz Központ és Archívumban és online egyaránt.

Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók

A könyvek és naptárak azonnal megvásárolhatók személyesen az archívum épületében, illetőleg e weboldal felületén. Házhozszállítási igény esetén a csomagot a fizetést követő 10 munkanapon belül tudjuk feladni.

A grafikák kizárólag előjegyzéssel rendelhetők meg az archívumban vagy a webáruház felületén. A képkészítés (és keretezés) időigénye miatt a grafikákat a fizetést követően, legfeljebb 15 munkanapon belül tudjuk elkészíteni és csomagként feladni.

Felhívjuk a kedves Érdeklődők figyelmét, hogy az általános szerződési feltételekről (ÁSZF) az alábbi linkentájékozódhatnak.

Visszaugrás a navigációhoz